Big Mama Logo

Uslovi korišćenja

OPŠTI USLOVI KORIŠĆENJA

Aleksandra Đorđević PR DELATNOST NEGE I ODRŽAVANJA TELA BIG MAMA NUTRI STUDIO ZAJEČAR

Timočke bune 13, 19000, Zaječar, Srbija

Šifra delatnosti: 7420 – Fotografske i druge usluge

MB: 66798909

PIB: 113402154

WEB: www.bigmamahealthyfood.rs

Telefon: 062/419 000

E-mail: bigmama.nutristudio@gmail.com

O B A V E Š T A V A

– da prilikom kupovine na Pečat života važi pretpostavka da ste se upoznali i prihvatili Opšte uslove korišćenja koji slede u nastavku. Molimo vas da iste pažljivo pročitate.

IZJAVA O ZAŠTITI PODATAKA O LIČNOSTI

U cilju uspešne obrade vaše porudžbine, neophodno je da nam dostavite sledeće podatke:
• vaše ime i prezime,
• adresa,
• e-mail,
• kontakt telefon.
Navedeni podaci nam omogućavaju da na efikasan način obradimo vaš nalog za kupovinu, da vas obavestimo o trenutnom statusu vašeg naloga za kupovinu ili obradimo vašu eventualnu reklamaciju.
Svi podaci o korisnicima se čuvaju u skladu sa najvišim profesionalnim standardima, nisu dostupni trećim licima već isključivo zaposlenima kojima su nužni za obavljanje posla. Pečat života je posvećena poštovanju svih obaveza koje predviđa Zakon o zaštiti podataka o ličnosti (“Sl. glasnik RS”, br. 87/2018) i obavezuje se da čuva privatnost svih posetilaca sajta https://pecatzivota.rs i korisnika Pečat života. Svi podaci kоје navedete prilikom registracije smatraju se poslovnom tajnom i tako dobijene informacije koriste se isključivo za potrebe realizacije porudžbine. Registracija korisnika je opšteprihvaćeni standard u kupovini preko interneta i koristi se radi zaštite korisnika i njihovih prava. Podaci kојi se upisuju prilikom registracije su zaštićeni i neće biti ustupani trećim licima niti objavljivani na bilo koji način. Informacije o novostima, newsletters i slično,dostavljaju se isključivo licima kоја su se prijavila na listu za prijem ovakve pošte.

OMOGUĆENI NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje proizvoda na našoj internet prodavnici je moguće izvršiti na jedan od sledećih načina: platnim karticama – VISA, Maestro Dina ili MasterCard koje podržavaju plaćanje preko Interneta. Plaćanje karticama je realizovano u saradnji sa Raiffeisen bankom i obavlja se na bezbedan i sertifikovan način jednostavnim unosom podataka sa platne kartice.

Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu. Pečat života od korisnika neće zahtevati i arhivirati u bilo kojoj elektronskoj formi, podatke vezane za platnu karticu kojom se transakcija realizuje a posebno broj kartice, datum isticanja, CVC2 i CVV broj, itd.

Nakon što se unesu podaci o kartici i potvrdi plaćanje, banka autorizuje transakciju i time je porudžbina odobrena i ulazi u dalji proces pripreme za isporuku. Iznos će biti rezervisan na vašoj kartici (računu) i neće Vam biti raspoloživ za drugu namenu.

Transkacija će biti kompletirana i iznos skinut sa vašeg računa tek kada su proizvodi pripremljeni za transport i predati kurirskoj službi. U slučaju da se plaćanje ne kompletira, odnosno iznos se ne skine sa računa do isteka 14 dana od prihvatanja Vaše porudžbine, ta porudžbenica će biti otkazana i izbrisana. Nakon isteka roka od 14 dana , novac rezervisane na Vašem računu se oslobadjaju i biće Vam ponovo na raspolaganju. Nakon toga možete ponoviti istu ili novu porudžbinu, i izvršiti plaćanje vezano za njih.

Proverite kod banke koja je karticu izdala da li Vaša kartica podržava plaćanje preko Interneta.

Izjava o PDV-u

PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

ZAŠTITA PODATAKA PRILIKOM PLAĆANJA

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola, primenom najsavremenijih metoda tokenizacije osetljivih podataka, i u skladu sa PCI-DSS standardima. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni trgovcu.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA

U ime Pečat života obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika uskladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Kupcima je pružena mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Pečat života (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

POLITIKA DOSTAVE USLUGE

Korisnik koji uspešno izvrši plaćanje usluge, a Pečat života dobije potvrdu uplate od banke u toku transakcije, uslugu dobija odmah i o tome dobija jasno obaveštenje preko weba i e-maila. U slučaju tehničkog problema, a ukoliko korisnik ne dobije uslugu, potrebno je da uputi reklamaciju ka Pečat života.

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

OGRANIČENJA NA ISPORUKU USLUGE

Ukoliko korisnik ne ispunjava tehničke uslove za isporuku usluge, Pečat života ne može garantovati isporuku usluge. Ukoliko je nalog korisnika neregularan u sistemu iz bilo kog razloga, korisnik neće moći da dobije uslugu. U ovom slučaju potrebno je da korisnik uputi reklamaciju Pečat života.

POLITIKA REKLAMACIJA I POVRAĆAJ SREDSTAVA

Ukoliko korisnik ima tehnički problem, a u skladu sa opštim uslovima korišćenja, prihvaćenim uslovima ili potpisanim ugovorom korišćenja usluge, ima pravo da uputi reklamaciju na e-mail adresu pecatzivota@gmail.com ili kontakt telefon: 065/5 30 40 50. Reklamacija će biti rešena u skladu sa važećim zakonskim normama.

Pečat života je dužan da odgovori na reklamaciju u roku od tri radna dana, ne računajući dan prijave reklamacije. U slučaju uvažene reklamacije kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, Pečat života je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Digitalni proizvod nije moguće vratiti.

U skladu sa čl. 36. Zakona o zaštiti potrošača (“Sl. glasnik RS”, br. 88/2021) korisnik nema pravo da odustane od ugovora u slučaju pružanja usluga, nakon što je usluga u potpunosti izvršena, ako je pružanje usluge počelo nakon izričite prethodne saglasnosti potrošača i uz njegovu potvrdu da zna da gubi pravo na odustanak od ugovora kada trgovac u potpunosti izvrši ugovor.

AUTORSKA PRAVA I DRUGA PRAVA INTELEKTUALNE SVOJINE

Ovim putem Vas obaveštavamo da sva autorska prava, registrovani znakovi i druga prava intelektualne svojine na sve sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, dizajn, slike, baze podataka, programerski kod i sl.) na ovom veb sajtu pripadaju Pečat života ili subjektima koji su Pečat života dali dozvolu za njihovu upotrebu. Navedene materijale možete da koristite samo u meri koja je izričito navedena i koja je potrebna za vašu ličnu, nekomercijalnu upotrebu ili za formiranje Vaše porudžbine i korišćenje drugih usluga koje Vam omogućavamo posredstvom ovog veb sajta. S tim u vezi napominjemo da je zabranjeno na bilo koji način menjati sadržaj ovog sajta, ili isti reprodukovati ili javno prikazivati, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe, tako da svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje propisa koji regulišu ovu oblast. Korišćenjem bilo kog dela ovog veb sajta, smatra se da ste upoznati s ovim uslovima, kao i da prihvatate korišćenje sadržaja ove stranice isključivo za ličnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

PROMENE OPŠTIH USLOVA

Pečat života zadržava pravo da sve gore navedene uslove promeni. O svim izmenama ovih opštih uslova poznati korisnici će biti obavešteni putem njihove registrovane e-mail adrese. Smatra se da su korisnici upoznati sa promenama opštih uslova prilikom svake sledeće porudžbine, nakon slanja obaveštenja.

Korpa1
Fit mama 44.490 RSD
-
+
Ukupno
4.490 RSD
Nastavite kupovinu
1

Fresh start

Uplatnica Fresh Start

Uplate iz inostranstva

Međunarodna poštanska uplatnica
Crna Gora i BiH

Aleksandra Đorđević 19000 Zaječar, Timočke bune 13

Aleksandra Đorđević
19000 Zaječar
062/419-000

Fit mama 3

Uplatnica Fit Mama 3

Uplate iz inostranstva

Međunarodna poštanska uplatnica
Crna Gora i BiH

Aleksandra Đorđević 19000 Zaječar, Timočke bune 13

Aleksandra Đorđević
19000 Zaječar
062/419-000